content image
This phantom sticky

Werkwijze

Huidverbetering
Bij Schoonheidssalon Duizendschoon kunt u terecht voor natuurlijke huidverbetering van zowel de jongere (probleem) huid als de oudere huid. Er wordt gewerkt met lichttherapie, lymfedrainage, warmtetechniek  en ultrageluid voor een duurzaam resultaat, gecombineerd met hoogwaardige cosmetica producten en speciale bindweefseltechnieken. Een gezonde huid = een mooie huid!

 

Huidspecialist

Schoonheidssalon Duizendschoon is gespecialiseerd in het vroegtijdig signaleren van huidaandoeningen, advies voor de thuisbehandeling van de zeer gevoelige huiden, onzuivere acnéhuiden en dieptereinigingen en advies over de camouflage van ontsierende vlekjes. Door de gevolgde aanvullende opleidingen op medisch gebied en diverse vakspecialisaties, bent u verzekerd van deskundig huidadvies. Schoonheidssalon Duizendschoon is een ANBOS-erkend instituut met meerdere vakspecialisaties (acne, huidverbeterende massagetechnieken/bindweefsel massage, shiatsu en makeup artist). Naast behandelingen kunt u ook terecht voor make-up advies.

  • Acnebehandelingen (geregistreerde ANBOS-specialisatie) kunnen voor vergoeding in aanmerking komen. Er wordt uitsluitend behandeld als u de thuisproducten gebruikt en de afgesproken behandelfrequentie naleeft omdat anders het resultaat uitblijft.

Actilift 3S

Revolutionaire gelaatsverzorging met direct zichtbaar resultaat; zowel na een losse behandeling (72 uur zichtbaar) als na een kuur (drie maanden zichtbaar). Actilift 3S combineert wellness met huidverbetering. Hoe eerder u begint met huidverbetering en anti-aging, des te stabieler de huidconditie.

Deze behandelingen worden aangevuld met:

  • softpeeling
  • luminologie (lichttherapie)
  • ultrageluid
  • radiofrequentie (warmtetechniek)

Oxygeneo 

 

De 3-in-1 Super Facial van de geneO+; een gepatenteerde OxyGeneo technologie geeft een ongeëvenaarde voeding, dieptereiniging en zuurstofverrijking (van binnenuit) aan de huid, met een jongere uitstraling als resultaat na slechts één behandeling. Met meerdere behandelingen versterkt het resultaat.