content image
This phantom sticky

Werkwijze

Huidverbetering
Bij Schoonheidssalon Duizendschoon kunt u terecht voor natuurlijke huidverbetering van zowel de jongere (probleem) huid als de oudere huid. Er wordt gewerkt met lichttherapie, lymfedrainage, warmtetechniek  en ultrageluid voor een duurzaam resultaat, gecombineerd met uitstekende cosmetica producten en speciale bindweefseltechnieken. Een gezonde huid = een mooie huid!

 

Probleemhuiden

Schoonheidssalon Duizendschoon richt zich naast huidverbetering op de problematische huiden als bv acné, rosacea, eczeem en de allergisch reagerende huiden. Aangezien voor een aantal van deze huiden een uitgebreide behandeling vaak (nog) niet gewenst is, wordt geadviseerd te starten met een huidanalyse. Op deze wijze kunt u snel thuis aan de slag om uw huid in de juiste conditie te brengen door het gebruik van het startpakket, dat speciaal voor u op maat wordt samengesteld.

 

Huidspecialist

Schoonheidssalon Duizendschoon is gespecialiseerd in het vroegtijdig signaleren van huidaandoeningen, advies voor de thuisbehandeling van de zeer gevoelige huiden, onzuivere acnéhuiden en dieptereinigingen en advies over de camouflage van ontsierende vlekjes. Door de gevolgde aanvullende opleidingen op medisch gebied en diverse vakspecialisaties, bent u verzekerd van deskundig huidadvies. Schoonheidssalon Duizendschoon is een ANBOS-erkend instituut met meerdere vakspecialisaties (acne, huidverbeterende massagetechnieken/bindweefsel massage en shiatsu), waardoor sommige behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen.

Actilift 3S

Revolutionaire gelaatsverzorging met direct zichtbaar resultaat; zowel na een losse behandeling (72 uur zichtbaar) als na een kuur (drie maanden zichtbaar). Actilift 3S combineert wellness met huidverbetering. Hoe eerder u begint met huidverbetering en anti-aging, des te stabieler de huidconditie.

Deze behandelingen worden aangevuld met:

  • softpeeling
  • luminologie (lichttherapie)
  • ultrageluid
  • radiofrequentie (warmtetechniek)

Producten / apparatuur / behandelingen

Dermaviduals

S.P.A. Societé Provencale d’Aromatherapie

Dr. Baumann Cosmetic

Be Mineral Make-up

Natural Face Lifting

Tone Booster

Collagenbooster

Meridiaan massage

Bindweefselmassage

Lymfedrainage

Actilift 3S

Oxygeneo

Microdermabrasie

Dieptepeeling

Aromabrasie

Aromatherapie

Klassieke behandelingen

Huidverbetering

Huidverzorging

Acnétherapie

Camouflagetherapie

Shiatsu

Make-up artist