content image
This phantom sticky

ACTILIFT 3S

 

content image

ACTILIFT 3S ACTIVATOR VAN EEN STRALENDE HUID!

BEHANDELINGEN OM DE HUID IN TOPCONDITIE TE HOUDEN

De Actilift 3S is een innovatief en prachtige aanvulling  op de producten en behandelingen van Dr. Baumann Cosmetics. Deze is specifiek ontwikkeld voor gelaatsbehandelingen in de schoonheidssalon en biedt antwoord op rimpels, fijne lijntjes, kraaienpootjes, tekenen van vermoeidheid, roodheid en vlekjes en geeft daarnaast de huid haar stevigheid en glans weer terug. Hiermee bewijst de Actillift een echte activator te zijn voor de ontwikkeling van een stralende en frisse huid. Een unieke combinatie van vier verschillende exclusieve technologieën, maakt dit mogelijk.

  1. Softpeeling; dmv een spatel in combinatie met een speciale lotion, wordt een zachte enzymatische peeling tot stand gebracht. Deze manier van reinigen bereidt de huid perfect voor en geeft de huid zachtheid en glans.

  2. Radiofrequentie; dankzij de warmtetherapie wordt gezorgd voor samentrekking van de weefsels, waardoor de collageenvezels zich gaan delen en vernieuwen. Dit resulteert in een steviger huid.

  3. Ultrageluid; zorgt voor een micromassage in de huid die o.a. zeer bevorderlijk is voor het stimuleren van de fijne gezichtsspiertjes rond de ogen. Fijne lijntjes worden gladgestreken en lymfevocht wordt afgevoerd. 

  4. Lichttherapie; samen met het ultrageluid maakt de lichttherapie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijkertijd zorgt lichtenergie voor verschillende biologische effecten; van kalmeren en stimuleren tot dynamiseren.

 

 

Lichttherapie

Rood licht: werkt anti-aging en stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels.

Blauw licht: werkt tegen onzuiverheden (onstekingsremmend en regulerend op de talgproductie).

Groen licht: remt de aanmaak van pigmentatie, ontstekingsremmend en kalmerend.

Paars licht: werkt genezingsbevorderend (acne littekens) en werkt verfijnend op grove poriën.

Geel licht: stimuleert de uitwisseling van zuurstof, bevordert de werking van de lymfe , kalmeert roodheid en versterkt de huidweerstand.

Wit licht: stimuleert de huidstofwisseling.